Jo Hendrikx

Een strategische koersplotter die diep in de kern van een onderneming duikt, en vervolgens de te volgen richting aanwijst. Hard in de cijfers maar zacht voor de mensen, met een onweerlegbare betrokkenheid bij klant en collega. Tevens de poortwachter van de Straight-waarden, die doet wat ze zegt en nakomt wat ze belooft.

Een sportieveling met een zwak voor duiken en skiën. Iemand wier verwonderde blik altijd afvraagt wat zich achter de horizon afspeelt, en het avontuur daarbij niet schuwt. Maar als grootste verdienste staan ongetwijfeld haar twee prachtige dochters met stip op één.

Kelsey Schepers

Jong en energiek. Een leergierige doorzetter, die een uitgebreid theoretisch kader combineert met een klare kijk. Met Kelsey hebben we een ruwe diamant in onze handen, die we mettertijd zullen polijsten tot een juweel van 18 karaat – of meer. Een welgemikte mengelmoes van intellect en werkijver die een doorgedreven financiële analyse naadloos koppelt aan vernieuwende businessideeën.

Haar hoofd leegmaken doet ze in de fitness. Want: een gezonde geest in een gezond lichaam, weet u wel? Maar ook genieten met vrienden en familie staat hoog op het prioriteitenlijstje. U merkt het: deze bevlogen jongedame is vastbesloten om alles uit het leven te halen, in al zijn wonderlijke facetten.

Kelsey Schepers

Walter Wybauw

Walter houdt van mensen en mensen houden van Walter. Het is daarom ook geen verrassing dat zijn domein van expertise zich situeert op het vlak van persoonlijke en organisatieontwikkeling. Als erkend bemiddelaar, preventieadviseur en specialist in geweldloze communicatie is hij tevens uitstekend geplaatst om gevoelige situaties doeltreffend te ontmijnen.

Die lijn trekt hij gezwind door naar zijn privéleven, waarin hij aangesloten is als vrijwilliger bij het Rode Kruis, afdeling Dringende Sociale Interventie. Daarnaast trekt hij regelmatig naar het vluchtelingenkamp Kara Tepe op Lesbos, om hulp te verschaffen aan mensen die dat het meest nodig hebben. Een toonbeeld voor sociaal engagement waar wij enkel de grootste bewondering voor kunnen hebben.

Katrien Verplaetse

Naar het belang van een eerste indruk is al veel onderzoek gevoerd. Waarbij de slotconclusie doorgaans onverdeeld en eenstemmig luidt: die is van cruciaal belang. En da’s waar onze Katrien in beeld komt. Met haar bruisende persoonlijkheid is zij de geknipte persoon om voor die positieve, eerste indruk te zorgen bij onze klanten. Daarbij schetst ze een algemeen beeld over wie we zijn, en wat we doen. En dat doet ze goed.

En die levenslust trekt ze naadloos door naar haar privéleven, waarin haar gezin en familie op de eerste plaats komen. Daarnaast heeft ze een passie voor schoonheid, in welke vorm of medium die ook verscholen mag zitten.

Katrien Verplaetse
Sophie Van Dael

Sophie Van Dael

Een efficiënte cocktail van intelligentie, daadkracht, empathie en ervaring: Sophie is zo’n mens die haast samengesteld lijkt in functie van haar job. Als geen ander manoeuvreert ze doorheen de overhitte, complexe arbeidsmarkt van vandaag. Steeds weet ze de juiste persoon voor de juiste job te vinden, een talent dat alleen maar aan belang wint. Daarnaast ondersteunt ze jou om je verder te ontwikkelen als aantrekkelijke werkgever.

Gedreven én bedreven in hr, enkel geëvenaard door haar passie voor kunst. Als doorkneed beeldhouwer bouwt ze levensgrote standbeelden uit verschillende materialen. Maar haar grootste passie? Da’s ongetwijfeld haar knus gezinnetje, het fundament van haar bestaan én grote drijfveer om er elke dag opnieuw volop voor te gaan.

Guido Leppens

Rots in de branding achter de schermen, die zich voornamelijk toespitst op het ontwikkelen en organiseren van teambuildings. Geruggesteund door een jarenlange staat van dienst in het leger is hij de geknipte persoon om creativiteit, groepsgevoel en doorzettingsvermogen te combineren in weloverwogen activiteiten met concrete meerwaarde.

Een man die reizen met tent en rugzak verkiest boven een vijfsterrenhotel, en de voorkeur geeft aan rechtstreeks contact met mensen in plaats van het getoeter op sociale media. Een man met een voorliefde voor technisch duiken, die altijd rechtdoorzee gaat.

Aline De Lombaerde

Gepakt en gezakt met een rugzak vol technische expertise en strategische plantrekkerij doopt deze allround graficus haar penseel in een verfpot vol verbeelding. Het resultaat: een schouwspel dat kleuren, lijnen en letters naadloos in elkaar doet overvloeien en op die manier elk merk de aandacht geeft die het verdient.

In haar vrije tijd zoekt ze graag de natuur op, geflankeerd door haar twee honden, een Jeep Wrangler en een daktent. Want zowel professioneel als privé luidt haar adagium: de grenzen opzoeken, daar draait het leven om.

Günther Leppens

Wout Donckers

Elke boodschap verdient de best mogelijke verpakking. Als journalist en copywriter is Wout een meester in dat communicatieve steekspel tussen zender en ontvanger. Pivoterend tussen snedig, verzoenend en kraakhelder schrijft deze woordenaar wervende teksten die hun doel zelden missen.

Als fervent amateursporter is de prille dertiger vaak te vinden in een sporthal of fitnessclub. Niet in het minst om zijn passie voor eten en drinken – in alle gradaties van culinaire verfijning – te balanceren.

Wij hielpen hen, benieuwd of we ook u kunnen helpen?

Myriam Indenkleef
Directeur Nieuw Dak

NIEUWSBRIEF

Meld je aan om op de hoogte te worden gehouden met nuttige inhoud. Nooit spam!