Jo Hendrikx

Een strategische koersplotter die diep in de kern van een onderneming duikt, en vervolgens de te volgen richting aanwijst. Hard in de cijfers maar zacht voor de mensen, met een onweerlegbare betrokkenheid bij klant en collega. Tevens de poortwachter van de Straight-waarden, die doet wat ze zegt en nakomt wat ze belooft.

Een sportieveling met een zwak voor duiken en skiën. Iemand wier verwonderde blik altijd afvraagt wat zich achter de horizon afspeelt, en het avontuur daarbij niet schuwt. Maar als grootste verdienste staan ongetwijfeld haar twee prachtige dochters met stip op één.

Wij zoeken een
business coach

Met een priemend arendsoog kijkt u naar een organisatie. Om vervolgens sterktes nóg sterker maken en valkuilen zorgvuldig toe te dekken. Vanuit uw goedgevulde rugzak vol business expertise gaat u doortastend aan de slag met ondernemingen op alle vlakken die bijdragen aan beter bestuur.

Klaar om samen met ons aan de zijde van ondernemers te vliegen?

Günther Leppens

Als specialist in logistieke processen loert hij met een arendsoog naar verbeteringen in efficiëntie in organisaties, processen en procedures. Vaak een optelsom van kleine veranderingen, die echter een grote impact hebben op de doeltreffendheid van een organisatie.

Daarnaast is hij een toegewijde vader, die zich al ‘ns graag onderdompeld in een fictieve wereld van bits en bytes. Ook daar is hij continu op zoek naar kleine correcties voor een hogere totaalscore. Een spelletje Tetris, iemand?

Walter Wybauw


Walter houdt van mensen en mensen houden van Walter. Het is daarom ook geen verrassing dat zijn domein van expertise zich situeert op het vlak van persoonlijke en organisatieontwikkeling. Als erkend bemiddelaar, preventieadviseur en specialist in geweldloze communicatie is hij tevens uitstekend geplaatst om gevoelige situaties doeltreffend te ontmijnen.

Die lijn trekt hij gezwind door naar zijn privéleven, waarin hij aangesloten is als vrijwilliger bij het Rode Kruis, afdeling Dringende Sociale Interventie. Daarnaast trekt hij regelmatig naar het vluchtelingenkamp Kara Tepe op Lesbos, om hulp te verschaffen aan mensen die dat het meest nodig hebben. Een toonbeeld voor sociaal engagement waar wij enkel de grootste bewondering voor kunnen hebben.

Niels Evens

Administratieve steunpilaar die zorgt dat onze paperassen op orde zijn. Agenda’s regelen, orderbevestigingen, aankopen, uitnodigingen versturen voor workshops of events … Niels is het betrouwbare sluitstuk van onze papiermolen. De rustigheid zelve die het belang van het team altijd vooropstelt.

Een onvoorwaardelijke familiemens die geniet van lekker eten, zowel het bereiden als het eten ervan. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat hij naast zijn parttimebaan bij Straight ook beroepsmatig terug te vinden is in de keuken als kok.

Guido Leppens

Rots in de branding achter de schermen, die zich voornamelijk toespitst op het ontwikkelen en organiseren van teambuildings. Geruggesteund door een jarenlange staat van dienst in het leger is hij de geknipte persoon om creativiteit, groepsgevoel en doorzettingsvermogen te combineren in weloverwogen activiteiten met concrete meerwaarde.

Een man die reizen met tent en rugzak verkiest boven een vijfsterrenhotel, en de voorkeur geeft aan rechtstreeks contact met mensen in plaats van het getoeter op sociale media. Een man met een voorliefde voor technisch duiken, die altijd rechtdoorzee gaat.

Wij zoeken een
sales representative

Als vertegenwoordiger bent u een eerste kennismaking met Straight Business Partners. Wie we zijn, wat we doen én waarom we dat doen: u belichaamt onze waarden en expertise en draagt die boodschap over op leads en prospecten.

Overtuigd dat u de juiste m/v/x voor deze klus bent?

Joëlle Demot

Een energieke duivel-doet-al die een allegaartje aan werk voor haar rekening neemt. Van pakketjes wegbrengen en events voorbereiden tot rapporten schrijven en presentaties maken: Joëlle regelt het allemaal. Haar hart heeft ze echter verloren in de zorgsector, maar als bezielde jobstudent veroverde ze ook onze harten.

De pertinente positivo van de bende, die er geheid in slaagt om ons een glimlach te ontlokken. Altijd in voor een feestje, tijdstip en plaats zijn daarbij niet van tel.

Katrien De Vocht

Katrien De Vocht

Operationele plantrekker die fungeert als cement tussen de stenen van Straight. Inventariseren, opvolgen en adviseren: in de rol van projectfacilitator voelt ze zich als een vis in het water, die er niet voor terugschrikt om samen met u diepe wateren te verkennen. En dat immer toegewijd en gepassioneerd.

Een rode draad die ze overigens doortrekt naar haar privéleven. Als partner, als moeder, als pianiste, als sportieveling. Een bezige bij die vastbesloten is om de honing uit het leven te halen, tot de laatste druppel.

Samen werken aan beter bestuur?

U bent rotsvast overtuigd van uw meerwaarde voor Straight Business Partners, maar er staat geen vacature open die past bij uw profiel?

Stuur uw cv en motivatiebrief en overtuig ons.
JO - Lead Rebel

Lead rebel coaching

Op zoek naar een persoonlijk klankbord? Straight-bezieler Jo Hendrikx coacht in haar eigen stijl ook individuele ondernemers en managers.

Interesse in individuele coaching?

Vurige pleidooien

We werken vaak in de luwte van de coulissen met een onwrikbare focus op groei en resultaten bij onze klanten.

Aangezien we niet graag over onszelf praten, laten we liever enkele klanten aan het woord.

Caroline Rigo
CEO Rigorgeous

Stijn Lemmens
CEO Euroserre

Johan Meyssen
CEO Adesa Europe

Roger Lambie
CEO GPS

When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it.

Henry Ford

Ontdek hoe onze uitgekiende strategische begeleiding ook uw bedrijf vooruithelpt.