Business Games

Business Games ontwikkelt interactieve games voor organisatieontwikkeling, kennisdeling, employer branding en teambuildings. Een veilige leeromgeving, die al spelenderwijs uitdaagt om het beste in elkaar naar boven te halen. Een krachtige tool, die ook in de gereedschapskist van Straight Business Partners zit.

business games logo

Insights Discovery

De expertise van Insights Discovery is gestoeld op het gedachtegoed van de vermaarde psycholoog Jung. Die ideeën goten ze in een reflecterend model met een focus op persoonlijke, leiderschaps- en teamontwikkeling. Want elke positieve verandering begint bij inzicht. Een credo dat ook Straight Business Partners dubbel onderstreept.

insights logo

SHL

SHL biedt een ongeëvenaard perspectief op uw personeelsbestand. Via baanbrekend onderzoek meten ze de factoren waardoor uw medewerkers al dan niet succesvol zijn in hun job. Informatie die uiteraard van onschatbare waarde is bij het behalen van bedrijfsresultaten. Een precisie-instrument waar ook Straight Business Partners dankbaar gebruik van maakt bij de analyse van uw organisatie.

business games logo

A-Chief

Subsidies aanvragen: het is niet de favoriete bezigheid van de gemiddelde ondernemer. Een heus kluwen aan papierwerk en regelneverij, waarvoor je maar best een ervaren gids onder de arm kan nemen. A-Chief is zo’n gids, die ook wij vaak inschakelen om de knopen te ontwarren.

a-chief logo

Red Monkey Company

Innovatie is niet zomaar een modewoord. Het is een vitaal onderdeel van elke strategie. Want stilstaan is achteruitgaan. Red Monkey Company zorgt voor de juiste omgeving, tools en inzichten om voor échte verandering te zorgen. Een missie die nauw aansluit bij de onze, waardoor een vruchtbare samenwerking een evidentie bleek.

red monkey logo

Barrik

Van creatief concept tot organisatorische uitwerking: Barrik duikt in het DNA van uw bedrijf om vervolgens een bedrijfsevenement op maat te creëren. Wij deden al meerdere malen een beroep op hun diensten, en het is een understatement om te zeggen dat een teleurstelling nog nooit aan de orde was.

barrik logo

Guberna

Onder het adagium ‘Better Boards, Better Organisations, Better World’ draagt bestuurdersinstituut Guberna zijn steentje bij aan een betere wereld door middel van beter bestuur. Door onze kennis en aanwezigheid in diverse werkgroepen binnen Guberna dragen wij die expertise graag over zodat ook u zich steeds kunt informeren over de laatste nieuwe bevindingen op het gebied van goed bestuur.

Guberna logo

VKW

VKW is een waardevol netwerk van ondernemers dat al meer dan 80 jaar met stijl én in vertrouwen bedrijven verbindt, belangen verdedigt en ondernemen versterkt. Straight Business Partners is trotse structurele partner van dit netwerk. We leiden momenteel de challengergroepen Circulair ondernemen en voorzitters RvB/RvA. Daarnaast zijn we verbonden aan de organisatie van de Netw@lks.

VKW Limburg logo

Wij hielpen hen, benieuwd of we ook u kunnen helpen?

Caroline Rigo
CEO Rigorious

NIEUWSBRIEF

Meld je aan om op de hoogte te worden gehouden met nuttige inhoud. Nooit spam!