Van familiale overname naar export- en belevingsstrategie

Van familiale overname naar export- en belevingsstrategie

Zeker het bezoeken waard: de zomerbar BeerQ. In de binnentuin van Brouwerij Cornelissen kan u nog tot het einde van augustus terecht voor een verfrissende pint. Daarmee vinkte de brouwerij een eerste hokje af in de belevingsstrategie die we voor hen uitwerkten.

Lees meer
Strategische groei in het familiebedrijf

Strategische groei in het familiebedrijf

Strategie dat is toch puur theoretisch? Is een bedrijfsstrategie wel vereist, het gaat toch vooral om geluk hebben? Als ik een strategie zou hebben, hoe moet ik die dan omzetten naar resultaat? Het zijn slechts enkele vragen die Jo Hendrikx (Straight Business Partners) en Koen Hendrix (VKW Familiebedrijven) vaak te horen krijgen in de begeleiding van familiebedrijven. Hoe ga je als familiebedrijf om met strategische groei?

Lees meer
Roosen Industries palmt sector in

Roosen Industries palmt sector in

Al bijna een halve eeuw lang staat Roosen Industries bekend als betrouwbare toeleverancier voor technisch hoogwaardige metalen halffabricaten en geassembleerde eindproducten. De klanten komen voornamelijk uit West-Europa, de producten belanden wereldwijd. Sinds 2007 produceert Roosen ook in India en daar plukt de organisatie vandaag nog altijd de vruchten van. Gandert Roosen, hoofdaandeelhouder van de overkoepelende holding, maakt met plezier tijd vrij voor een uitgebreid gesprek. Over topkwaliteit, externe bedrijfsleiders en strategisch leidinggeven.

Lees meer