Haal het optimale rendement uit uw menselijk kapitaal

In een tijdperk waarin verandering een constante is, worden bedrijven nog meer dan anders geconfronteerd met de dringende noodzaak om te investeren in de juiste mensen en innovaties om concurrerend te blijven. Bij Straight Business Partners begrijpen we dat de sleutel tot succes ligt in het optimaal benutten van uw menselijk kapitaal en het aantrekken van het juiste talent om uw bedrijf te leiden naar nieuwe hoogten.

De wereld van vandaag is anders. Mensen zetten hun leven en gezin op de eerste plaats, waardoor werkgevers gedwongen worden om een verschuiving te maken naar een cultuur waarin menselijk welzijn en betrokkenheid belangrijker zijn dan puur resultaat. Bedrijven moeten niet alleen geweldige mensen vinden, maar ook deze talenten koesteren, ontwikkelen en aan zich binden. Het gaat niet langer alleen om de vaardigheden die iemand bezit, maar ook om hoe goed ze passen binnen uw organisatiecultuur en waarden.

Uit recent onderzoek blijkt dat hoewel bijna driekwart van nieuwe werknemers de benodigde vaardigheden voor hun rol heeft, slechts ongeveer een derde goed past binnen de organisatie. Dit wijst op een disbalans in het wervingsproces en de aanwervingsbeslissingen. Bij Straight Business Partners gaan we verder dan traditionele fit-evaluaties. We begrijpen dat fit draait om meer dan interpersoonlijke relaties. Het gaat om het afstemmen van competenties, waarden en werkvoorkeuren op de eisen van de functie.

Onze aanpak is gebaseerd op decennia van onderzoek dat aantoont dat het beoordelen van persoonlijkheid en gedrag cruciaal is om te voorspellen of iemand niet alleen in een rol past, maar er ook in uitblinkt. Met onze diepgaande beoordelingen en feedback, helpen we u niet alleen de juiste mensen voor de juiste posities te plaatsen, maar ook om hun sterke punten te maximaliseren en verder te ontwikkelen.

We begrijpen ook dat motivatie en betrokkenheid belangrijker zijn dan ooit. Daarom richten we ons op het begrijpen van wat individuen drijft om te excelleren. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methoden identificeren we de intrinsieke motivatoren die ervoor zorgen dat uw personeel gedreven blijft om hun beste werk te leveren.

Kortom, bij Straight Business Partners gaat het niet alleen om de ontwikkeling van strategie, organisatie en mensen. We zijn gepassioneerd door het linken van uw strategie aan de ontwikkeling van uw menselijk kapitaal, het aanboren van hun volledige potentieel en het creëren van een bedrijfscultuur die gedijt in de uitdagende zakelijke omgeving van vandaag.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

“De eerste ontmoeting met Straight Business Partners was ik een beetje sceptisch. Ik was verwonderd van de manier hoe ik dacht over zakendoen en hoe zij hierover denken. Het is voor ons een opmerkelijk feit dat ondanks de verandering met een grote impact voor de organisatie, we geen mensen verloren zijn. Straight Business Partners heeft me doen inzien dat ik zaken moet loslaten, mensen moet vertrouwen en kijken of het gedrag van medewerkers past bij de rol die hen toegewezen is. Ze hebben me geleerd dat ik mensen moet vertrouwen en hen moet laten bewijzen dat ze door alles zelf te organiseren ook een hoge output kunnen realiseren. Ik ga niet meer met elk klein foutje bijsturen.”

-Roger Lambie, CEO van GPS-

Concreet zorgen we ervoor dat:

  • Uw aanwervingskosten dalen.
  • De motivatie en efficiëntie van uw personeel verhoogt.
  • De juiste persoon in de juiste rol terechtkomt.
  • Je een duidelijk beeld hebt van de kwaliteit van je menselijk kapitaal vandaag en in de toekomst.

Bent u klaar om het optimale rendement uit uw menselijk kapitaal te halen? Laten we samen verkennen hoe we uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Check nu meteen in voor een afspraak: https://calendly.com/kelseyschepers/book-time-with-us

Wij hielpen hen, benieuwd of we ook u kunnen helpen?

Myriam Indenkleef
Directeur Nieuw Dak

NIEUWSBRIEF

Meld je aan om op de hoogte te worden gehouden met nuttige inhoud. Nooit spam!