Straight Five Model

De straight five-methodiek is ontwikkeld om elke organisatie verder te laten groeien.

Toepassen op uw bedrijf?

1.
Look

Confronteren

Met een onafhankelijke, objectieve blik kijken we naar uw strategie en businessmodel. Daarbij benoemen we wat we vaststellen, om vervolgens uw strategie (verder) uit te bouwen. Een strategie die uw ondernemersdromen ondersteunt en die aansluit op de economische context. Tegelijk gaan we samen op zoek naar innovaties in uw businessmodel.

2.
Align

Inspireren

Een strategie is pas effectief als ze gedragen wordt door alle medewerkers, klanten en leveranciers. Wij inspireren en helpen u om op alle niveaus de positieve vibe te creëren die nodig is om verandering teweeg te brengen. Met als ultieme doel om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen.

3.
Shift

Leren

Als u weet in welke richting u wilt evolueren met uw organisatie, kunt u uw bedrijfscultuur aanscherpen zodat die aansluit op uw strategie. Dat vergt echter tijd, duidelijkheid en veerkracht. Wij helpen u graag met oplossingen op maat van uw bedrijf die verandering niet eenmaal, maar continu mogelijk maken.

4.
Focus

Implementeren

Een degelijk strategisch plan is één zaak, de implementatie ervan een andere. Wist u dat 60% van de implementaties falen door een gebrek aan focus? Daarom faciliteren wij het volledige proces en werken we samen met u een stappenplan en timing uit. Daarbij laten we u met heel andere ogen naar uw organisatie kijken, geven we u vertrouwen en leren we u om zaken los te laten.

5.
Grow

Resulteren

Ons Straight Five Model geeft u enerzijds de ruimte om uw doelen te bereiken en te groeien als organisatie én als persoon. Anderzijds is het erop gericht om uw bedrijf effectiever en efficiënter te maken zodat u de vooropgestelde resultaten binnen de vooropgestelde tijd bereikt. En wij blijven naast u staan, als een vaste waarde en als verlengde van uw organisatie.

Straight spreekt ook over strategie op uw event.

Doordenkers

Start altijd op het einde voor u begint.

Onze ervaring gebald in 10 vragen én antwoorden over strategie.

Wij hielpen hen, benieuwd of we ook u kunnen helpen?

Ann Schepers
CFO HDM Groep

NIEUWSBRIEF

Meld je aan om op de hoogte te worden gehouden met nuttige inhoud. Nooit spam!