Mark Adriaenssens (Out of Use)

“Let niet op de rommel”, glimlacht Mark Adriaenssens. Een verontschuldiging die nergens voor nodig is, want zijn magazijn is een toonbeeld van orde en netheid. Honderden en honderden smartphones, laptops, printers, telefoontoestellen en zelfs ontstekingsmechanismen van autogordels: allemaal netjes gerangschikt in het Beringse magazijn van Out of Use, het bedrijf dat Mark in 2009 oprichtte.

Mark Adriaenssens van Out of Use
Caroline Rigo van Rigorgeous

Caroline Rigo (Rigorgeous)

Dat 2022 het jaar was van Caroline Rigo, is een understatement. Meer dan eens moest ze gezwind door de knieën om de zoveelste ondernemersaward te ontwijken die naar haar hoofd geslingerd werd. Een welverdiende bekroning van 20 jaar hard labeur, waarin ze met Rigorgeous succesvolle schoonheidsconcepten als Cent Pur Cent, Café Beauté, i.am.klean. en Blush Academy uit de grond stampte.

Jef Cornelissen (Brouwerij Cornelissen)

“Hoeveel péch kan je hebben.” Als er iemand het recht heeft om te klagen, is het wel Jef Cornelissen (41). Het zijn dan ook heftige tijden in de brouwerij. Nadat corona de horeca twee jaar lang lamlegde, zorgde het conflict in Oekraïne ervoor dat grondstof- en energieprijzen de hoogte in schoten. Maar zich laten ontmoedigen? Nee hoor. Bij Brouwerij Cornelissen kijken ze volop naar de toekomst, en die ziet er rooskleurig uit.

Jef Cornelissen van brouwerij Cornelissen
Eric Bogers van Biehal

Eric Bogers (vzw de Biehal)

“Wat ga ik anders doen, op m’n 63ste nog sollicitatiebrieven uitsturen?” Nee hoor. Eric Bogers, directeur van vzw de Biehal zit helemaal op z’n plaats, en dat al meer dan 40 jaar. Begonnen als vrijwilliger en doorgegroeid tot algemeen directeur. Een modelparcours heet zoiets. Net voor de Biehal zijn intrek neemt in een gloednieuw pand, mochten we Eric wat vragen voorschotelen.

Koen Hendrix (VKW Limburg)

Ongeveer drie decennia wandelt Koen Hendrix al door de gangen van VKW Limburg. In al die jaren was Koen één van de voortrekkers die het expertisecentrum deed floreren. Vernieuwen, inspireren, sensibiliseren. Met een visie op ondernemerschap die eeuwig heen en weer schippert tussen filosofie en hyperrealisme. Een interessant gesprek met een interessante man.

Foto Kees Tempelaars

Kees Tempelaars (HDM)

“Zo weinig mogelijk zelf doen”, lacht Kees Tempelaars, wanneer we polsen naar zijn ultieme doel als bedrijfsleider. En toch. Tóch verraden de pretlichtjes in zijn ogen dat zijn passie voor duurzame, innovatieve oplossingen in wand-, plafond- en vloerbekleding nog lang niet is uitgeblust.

Wij hielpen hen, benieuwd of we ook u kunnen helpen?

Stijn Lemmens
CEO Euroserre

NIEUWSBRIEF

Meld je aan om op de hoogte te worden gehouden met nuttige inhoud. Nooit spam!