Jef Cornelissen van brouwerij Cornelissen

Jef Cornelissen (Brouwerij Cornelissen)

“Hoeveel péch kan je hebben.” Als er iemand het recht heeft om te klagen, is het wel Jef Cornelissen (41). Het zijn dan ook heftige tijden in de brouwerij. Nadat corona de horeca twee jaar lang lamlegde, zorgde het conflict in Oekraïne ervoor dat grondstof- en energieprijzen de hoogte in schoten. Maar zich laten ontmoedigen? Nee hoor. Bij Brouwerij Cornelissen kijken ze volop naar de toekomst, en die ziet er rooskleurig uit.

Eric Bogers (vzw de Biehal)

“Wat ga ik anders doen, op m’n 63ste nog sollicitatiebrieven uitsturen?” Nee hoor. Eric Bogers, directeur van vzw de Biehal zit helemaal op z’n plaats, en dat al meer dan 40 jaar. Begonnen als vrijwilliger en doorgegroeid tot algemeen directeur. Een modelparcours heet zoiets. Net voor de Biehal zijn intrek neemt in een gloednieuw pand, mochten we Eric wat vragen voorschotelen.

Eric Bogers van Biehal

Koen Hendrix (VKW Limburg)

Ongeveer drie decennia wandelt Koen Hendrix al door de gangen van VKW Limburg. In al die jaren was Koen één van de voortrekkers die het expertisecentrum deed floreren. Vernieuwen, inspireren, sensibiliseren. Met een visie op ondernemerschap die eeuwig heen en weer schippert tussen filosofie en hyperrealisme. Een interessant gesprek met een interessante man.

Kees Tempelaars (HDM)

“Zo weinig mogelijk zelf doen”, lacht Kees Tempelaars, wanneer we polsen naar zijn ultieme doel als bedrijfsleider. En toch. Tóch verraden de pretlichtjes in zijn ogen dat zijn passie voor duurzame, innovatieve oplossingen in wand-, plafond- en vloerbekleding nog lang niet is uitgeblust.

Foto Kees Tempelaars
JO - Lead Rebel

Lead rebel coaching

Op zoek naar een persoonlijk klankbord? Straight-bezieler Jo Hendrikx coacht in haar eigen stijl ook individuele ondernemers en managers.

Interesse in individuele coaching?