Wat is de kmo-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een initiatief van het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse Overheid. Ondernemers die actief stappen ondernemen om de kwaliteit van hun dienstverlening te verbeteren, krijgen daarvoor financiële steun. Concreet kunnen ze beroep doen op de kmo-portefeuille om opleidingen en advies aan te kopen bij geregistreerde dienstverleners.

Voorbeelden van opleidingen die Straight Business Partners voor u kan verzorgen :

  • Gepersonaliseerde maatwerkopleidingen rond leiderschap
  • Specifieke maatopleidingen rond soft-skills uniek voor uw organisatie
  • Gepersonaliseerde maatwerkopleidingen rond communicatie
  • Gepersonaliseerde en unieke opleidingen voor elk team binnen uw organisatie

Voorbeelden van advies dat u bij ons kunt ontvangen :

  • Strategisch Plan
  • Business Model Innovatie Plan
  • Strategisch Communicatieplan
KMO-Portefeuille

Voor wie is het?

Alle ondernemers die erkend zijn als kmo of vrij beroep kunnen gebruik maken van dit initiatief. Een kleine onderneming kan 30% van het totaalbedrag als steun genieten. Een middelgrote onderneming geniet 20% van het totaalbedrag als steun. Het maximale steunplafond per jaar bedraagt 7.500€. Voor meer voorwaarden verwijzen we graag naar de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen: www.kmoportefeuille.be.

Wat doen wij?

Straight Business Partners is als strategisch adviesverlener een geregistreerde dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Dat wil zeggen dat kmo’s en vrije beroepen kunnen genieten van de subsidies als ze voor advies of opleidingen met ons samenwerken. De adviessessies verlopen via erkenningsnummer ADVIES DV.A215941 en opleidingen kunnen resulteren onder het erkenningsnummer OPLEIDING DV.O215940… .
We bekijken voor ieder project apart of het in aanmerking komt voor de kmo-portefeuille en verkennen deze piste graag met u tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

NIEUWSBRIEF

Meld je aan om op de hoogte te worden gehouden met nuttige inhoud. Nooit spam!