Straight is er voor CEO’s en bestuurders van profit en non-profit organisaties zoals openbare besturen, ziekenhuizen en scholen

De Wingman aan uw zijde

  • Strategie-ontwikkeling
  • Organisatie-ontwikkeling
  • Team-ontwikkeling

Een uitgekiende strategie-, organisatie- en teamontwikkeling zijn onmisbaar in elk succesvol bedrijf. En laat dat net hetgeen zijn waarin wij uitblinken. Maar nog belangrijker: wij leiden dat samen met u in goede banen.

Afhankelijk van de situatie formuleren, verbreden of verdiepen we de visie van uw organisatie en toetsen we de markt af. Daarna volgen we de implementatie op en begeleiden we u, totdat het resultaat zichtbaar is in uw bedrijf. Tegelijkertijd sporen we in uw businessmodel ook de mogelijkheden tot innovatie op en visualiseren we dit in een omvattend plan.

Daarenboven weten we als geen ander hoe we zowel u als uw medewerkers het best kunnen coachen en faciliteren. Want door sterk in te zetten op medewerkerscompetentie, efficiënt werken en oplossingsgericht denken, stijgt de productiviteit van uw medewerkers en bouwen zij mee aan de toekomst van uw organisatie.

Meer weten?
Op zoek naar een keynotespreker?

Straight sessions

Strategie is een levend iets want bedrijven en markten zijn constant in beweging. Wilt u graag zelf aan de slag gaan en een lerende organisatie bouwen? Uw kennis verbreden rond thema’s zoals strategie, leiderschap en bestuurskunde?

Straight Business Partners biedt beslissingsnemers zoals CEO’s, managers en ondernemers strategische leerprogramma’s aan. We voorzien steevast individueel maatwerk voor elke persoon.

Lead rebel coaching

Op zoek naar een persoonlijk klankbord? Straight-bezieler Jo Hendrikx coacht in haar eigen stijl ook individuele ondernemers en managers.

Interesse in individuele coaching?

Doordenkers

Start altijd op het einde voor u begint.

Onze ervaring gebald in 10 vragen én antwoorden over strategie.